Târgu-Jiu: Poliţist mort în accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurică Potcovaru, în vârstă de 50 de ani, din Târgu-Jiu, a murit în această dimineaţă în urma unui accident rutier produs pe Drumul Naţional 67, pe raza localităţii Câlnic.

Târgujianul era ofiţer în cadrul Poliţiei Municipiului Motru şi se îndrepta spre locul de muncă, fiind pasager pe locul din dreapta şoferului. La volan se afla un alt poliţist, coleg de serviciu al bărbatului decedat, care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat cu maşina într-un parapet. Aurică Potcovaru a murit pe loc, iar şoferul se află în afara oricărui pericol.

Este implicat un singur autoturism. Accidentul de circulaţie s-a produs la ora 07.50. Cele două persoane se aflau în maşina proprietate personală şi se deplasau pe Drumul Naţional 67, în localitatea Câlnic, din direcţia Târgu- Jiu în direcţia Motru, iar la podul peste râul Amaradia conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu un parapet“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul. Vom reveni cu amănunte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite