Târgu-Jiu: VIDEO/ Plicuri cu etnobotanice vândute lângă şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Dăneşti, a fost prins ieri în timp ce comercializa produse etnobotanice într-un magazin din Târgu-Jiu.

Cele 182 de plicuri cu substanţe halucinogene au fost confiscate, iar societatea comercială a fost amendată cu 2.500 de lei.

„Ieri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au sancţionat o societate comercială pentru acte de comerţ cu produse de tip etnobotanic.

Astfel, la un magazin din Târgu-Jiu, poliţiştii au constatat că E.B.C., în vârstă de 23 ani, din comuna Dăneşti, încadrat în calitate de vânzător, avea expuse şi oferea spre vânzare potenţialilor clienţi un număr de 182 pachete cu produse tip etnobotanic, magazinul fiind amplasat la mai puţin de 2.000 metri faţă de unităţile sanitare şi şcolare din zonă. Societatea comercială a primit o amendă în valoare de 2.500 lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii au dispus ridicarea în vederea confiscării a produsele comercializate, evaluate la suma de 2.775 de lei“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite