Târgu-Jiu: Pieton lovit de o maşină în apropierea trecerii de pietoni de lângă Parcul Coloanei Infinitului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii vor stabili cine este vinovat de producerea accidentului
Poliţiştii vor stabili cine este vinovat de producerea accidentului

Un tânăr din Târgu-Cărbuneşti a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu, după ce a fost lovit de o maşină. Evenimentul rutier a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 07.00, lângă trecerea de pietoni amplasată înainte de sensul giratoriu de pe Calea Bucureşti, în apropierea Parcului Coloanei Infinitului.

La faţa locului au ajuns medicii de la Serviciul de Ambulanţă Gorj, care i-au acordat victimei primul ajutor şi au transportat-o la spital, dar şi trei echipaje ale Poliţiei Gorj, care au efectuat cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Târgu-Jiu

Potrivit martorilor, tânărul cărbuneştean, a cărui vârstă nu este cunoscută deocamdată, s-a angajat în traversarea străzii în fugă şi fără să se asigure, moment în care a fost acroşat de un autoturism care venea din direcţia Târgu-Cărbuneşti.

Târgu-Jiu

Se pare că şoferul trecuse de sensul giratoriu de pe Calea Bucureşti, dar şi de trecerea de pietoni. Au existat şi martori care au spus că evenimentul s-a produs pe zebră, însă angajaţii unei firme de pază le-au spus poliţiştilor că pietonul trecuse strada neregulamentar.

Angajatul unei firme de pază le-a spus poliţiştilor ce a văzut la faţa locului

Târgu-Jiu

„Nu era pe trecere. După ce a fost lovit, tânărul a vrut să plece, dar i-am spus să stea acolo să vină ambulanţa. Se vede locul unde a fost lovit, după trecere, pentru că e şi bricheta lui acolo“, a declarat un agent de pază.

 Rămâi pe targu-jiu.adevarul.ro pentru a afla ce spun poliţiştii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite