Târgu-Jiu: Peste 400 de joburi oferite la Bursa Generală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, organizează vineri, 15 aprilie, Bursa Generală a Locurilor de Muncă la Casa de Cultură a Sindicatelor  din municipiul Târgu-Jiu. 32 de agenţi economici şi-au anunţat participarea şi oferă peste 400 de joburi în diverse domenii.

 La Bursa Generală a Locurilor de Muncă ce va avea loc vinerea viitoare şi-au anunţat participarea, până la această dată, 32 agenţi economici care oferă 452 locuri de muncă. Principalele meserii în care se oferă locuri de muncă sunt: confecţioner îmbrăcăminte, agent asigurări, inspector asigurări, agent pază şi ordine, dulgher, fierar- betonist, zidar, coafor, cameristă, bucătar, ospătar, barman, agent vânzări, ambalator manual, lucrător gestionar, inginer instalaţii electrice, inginer constructor, asistent manager, inginer economic, arhitect, şofer,  desenator, muncitor necalificat.
Angajatorii care doresc să participe la această bursă generală a locurilor de muncă din judeţul Gorj pot obţine informaţii suplimentare privind modul de organizare şi desfăşurare a acesteia la sediul agenţiei din Târgu-Jiu, strada  Lt.Col.Dumitru Petrescu  nr 1,camera 5  unde pot depune şi ofertele privind locurile de muncă vacante pe care le vor oferi în cadrul acestui târg de locuri de muncă.
     Persoanele ce doresc să participe la această acţiune sunt aşteptate la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu, vineri, 15 aprilie, începând cu ora 9.00.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite