Târgu-Jiu: Peste 350 de joburi vacante în judeţul Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj are înregistrat un număr de 352 de locuri de muncă, pentru această perioadă. Cele mai multe sunt adresate persoanelor care vor să se angajeze în domeniul construcţiilor.

Cele mai multe locuri de muncă se adresează persoanelor cu studii medii, fiind foarte puţine locurile de muncă la care studiile superioare sunt o condiţie pentru ocupare. Astfel, în această perioadă, angajatorii caută  muncitori necalificaţi pentru ambalarea produselor solide şi semisolide (60),  muncitori necalificaţi în domeniul construcţiilor  (80), lucrător gestionar (20), agenţi securitate, (14), confecţioneri textile (20),presator metal la rece (22).
Pentru gorjenii cu studii superioare, sunt vacante două posturi de consilieri economici, unul de director comercial, şase ingineri, un post de jurisconsult,  precum şi unul pentru specialist în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. Cei interesaţi pot vedea aici lista completă a locurilor de muncă disponibile atât în Gorj precum şi la nivel naţional.



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite