Târgu-Jiu: Peste 300 de locuri de muncă vacante în judeţul Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj are înregistrat un număr de 318 locuri de muncă, pentru această perioadă. Cele mai multe sunt adresate persoanelor care vor să se angajeze în domeniile: construcţiilor, agriculturii şi comerţului.

Cele mai multe locuri de muncă se adresează persoanelor cu studii medii. Astfel, în această perioadă, angajatorii caută  muncitori necalificaţi pentru ambalajul produselor semisolide (38),  muncitori necalificaţi în domeniul construcţiilor  (30), lucrător gestionar (24), lucrător comercial  (11), muncitori necalificaţi în agricultură (14), agenţi de intervenţie (16), dulgheri, electricieni, sudori, bucătari.
Pentru gorjenii cu studii superioare, oferta locurilor de muncă este şi de această dată redusă. Astfel, sunt vacante două posturi de consilieri economici, un post pentru funcţionar administrativ şi trei pentru ingineri. Cei interesaţi pot vedea aici lista completă a locurilor de muncă disponibile atât în Gorj precum şi la nivel naţional.



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite