Târgu-Jiu: Pericol public pe şosea: Mort de beat, a intrat cu maşina într-un bar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Motru au reţinut un bărbat de 34 de ani, suspectat de comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice a unui autovehicul, având o concentraţie peste limita legală.

Incidentul a avut loc ieri, când poliţiştii din Motru s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu autovehiculul pe care îl conducea, în uşile de acces ale unui cafe-bar situat pe strada Bulevardul Trandafirilor din municipiu.
„Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că şoferul, C.G.V., de 34 ani, din localitate, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat cu autoturismul proprietate personală în uşile de acces ale cafe-barului, pe care le-a distrus, valoarea prejudiciului fiind estimată la suma de 3.000 lei.
Testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Motru unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“
, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.
Având în vedere că prin faptele comise, s-a produs indignarea cetăţenilor prezenţi în incinta localului, poliţiştii au dispus reţinerea conducătorului auto pe timp de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o concentraţie de alcool peste limita legală.
Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunere de arestare preventivă.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite