Târgu-Jiu: Pentru el a făcut Ţundrea 12 ani de puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 18 ani de la teribila crimă petrecută în satul Pojogeni, judeţul Gorj, anchetatorii au descoperit adevăratul criminal.

Anchetatorii spun că l-au identificat pe adevăratul criminal al Mioarei Gherasie, fetiţa de 14 ani ucisă şi violată în 1992.
Conform testului ADN, s-a descoperit că sperma recoltată de la victimă coincide cu cea a actualului suspect şi nu cu a lui Marcel Ţundrea, care a stat 12 ani în puşcărie degeaba.
Deşi procurorii au refuzat să facă public numele suspectului, fosta avocată a lui Ţundrea dar şi apropiaţii acestuia spun că ar fi vorba despre Gheorghe Avram, cel pe care Ţundrea l-ar fi indicat în timpul cercetărilor drept ucigaş al fetei.
Gheorghe Avram, care a ieşit din închisoare în primăvara trecută, unde fusese închis pentru o altă crimă, aşteaptă ca oamenii legii să găsească vinovatul.
Nu mă interesează, e ancheta lor. Să-şi găsească vinovatul! Eu am fost învinuit, cum a fost jumătate din sat. Am văzut-o pe fată în acea zi, spăla rufe la râu, şi mi-au luat şi mie ADN-ul, crezând că eu am ucis-o. În ruptul capului nu aş vrea să ajung la puşcărie. Am fost închis pentru o altă crimă şi a fost un iad" ", a spus Gheorghe Avram.

Aici a fost ucisă fetiţa de 14 ani

image


Familia fetiţei omorâte vrea ca adevăratul criminal să plătească.

Am auzit că vinovat ar fi Avram. Să facă închisoare, dacă el a omorât-o pe Mioara. Ea avea 14 ani, abia îşi scosese buletinul, şi noi am ştiut că Ţundrea nu e vinovat", a spus Cristinel Gherasie, fratele fetiţei.

«Băiatul meu a fost închis degeaba»

image

Mama lui Marcel Ţundrea este încă în stare de şoc, după ce a aflat că a fost descoperit adevăratul criminal al Mioarei Gherasie.
Copilul meu a stat 12 ani la închisoare nevinovat. Stau lângă fotografiile lui şi plâng când mă uit la el", a spus Ioana Popescu, 92 de ani.
1992: Marcel Ţundrea este condamnat la 25 de ani de închisoare pentru violarea şi uciderea a unei fetiţe de 13 ani.
2004: este eliberat. Un test ADN a demonstrat că nu are nici o legatură cu violul.
18 ianuarie 2007: la 57 de ani moare internat în spital

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite