Pe cine nu laşi să moară,nu te lasă să trăieşti: Un tânăr l-a lăsat fără suflare pe cel care l-a salvat din fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul de 20 de ani (foto stânga) recunoaşte că victima i-a salvat viaţa
Tânărul de 20 de ani (foto stânga) recunoaşte că victima i-a salvat viaţa

Doi bărbaţi, unul de 20 de ani şi celălalt de 33 de ani, din comuna Dănciuleşti, au ajuns astăzi în arestul Inspectoratului de Poliţie Gorj, sub acuzaţia de omor calificat. Primul a recunoscut că bărbatul pe care l-au bătut până l-au omorât i-a salvat viaţa recent, când a vrut să-şi pună capăt zilelor şi s-a aruncat în fântână.

Tinerii reţinuţi şi arestaţi preventiv ulterior pentru 29 de zile au făcut un adevărat spectacol în faţa Inspectoratului de Poliţie Gorj, fiecare arătând spre celălalt când a venit vorba de vinovaţi. „Eu i-am dat doar două palme, nu eu l-am omorât. El e de vină. Este adevărat că victima m-a salvat din fântână, când m-am aruncat", a spus tânărul de 20 de ani, în timp ce prietenul lui mai mare declara că nu el este vinovatul.

Târgu-Jiu

„Doi tineri, suspecţi în cazul privind moartea violentă a unui bărbat de 62 ani, din comuna Dănciuleşti, au fost reţinuţi pe timp de 24 de ore. Urmare a activităţilor de cercetare efectuate de poliţişti, sub cordonarea unui procuror criminalist, s-a constatat că cei doi au aplicat lovituri repetate victimei, care au condus la decesul acesteia.Astăzi, cei doi suspecţi au fost prezentaţi, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, Tribunalului Gorj. Instanţa de judecată a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile", a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Bărbatul de 62 de ani a fost găsit mort de unul dintre vecini, ieri dimineaţă, în apropierea casei în care locuia. Se pare că victima consumase băuturi alcoolice cu agresorii, iar ulterior a pornit scandalul care l-a costat viaţa.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite