Patru tineri s-au jucat de-a prinselea cu poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fugarii au fost prinşi după o urmărire de trei kilometri
Fugarii au fost prinşi după o urmărire de trei kilometri

Patru rovinăreni cu vârste cuprinse între 20 şi 23 de ani s-au ales în această dimineaţă cu dosare penale pentru tentativă la infracţiunea de furt calificat. Aceştia au fost observaţi de un localnic din Runcu în timp ce forţau uşa unui magazin din localitate, iar apoi au dat bir cu fugiţii. Nu au oprit nici măcar când le-au făcut semn poliţiştii.

Oamenii legii au fost alertaţi de un bărbat din comuna Runcu, cel care i-a văzut pe hoţi în plină acţiune. „Azi-noapte, la ora 03.17,Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către un cetăţean din comuna Runcu, despre faptul că persoane necunoscute au forţat uşa de acces a unui magazin amplasat pe raza satului Bota, însă, dându-si seama că au fost observaţi, nu au mai pătruns în interior şi au fugit de la faţa locului, spre centrul comunei Runcu, cu un autoturism de culoare închisă.

Patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu a procedat la urmărirea autoturismului suspect. Conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, continuându-şi deplasarea", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

După o urmărire de aproximativ trei kilometri, poliţiştii au oprit autoturismul pe Drumul Comunal 131 A, la Bîltişoara. La volan a fost identificat un tânăr de 20 ani, din Rovinari, care nu avea niciun drept să conducă autovehicule întrucât se afla în perioada de suspendare a permisului. În maşină au mai fost alţi trei tineri din Rovinari. Aceştia nu au putut justifica provenienţa unei cantităţi de 50 litri de produs petrolier, pe care o aveau în autovehicul.

Pe numele lor a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat. Pentru că sunt acuzaţi că au săvârşit mai multe fapte de furt pe raza judeţului, poliţiştii continuă investigaţiile pentru stabilirea răspunderii judiciare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite