Târgu-Jiu: Patru muncitori ai firmei din subordinea primăriei, răniţi în accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre angajaţi, în vârstă de 53 ani, din localitatea Stejari, pasager pe bancheta din spate a autoturismului  a suferit vătămări corporale grave în urma impactului cu un cap de pod, pe DN 67, în dreptul cartierului târgujian Drăgoieni.


        În această dimineaţă, în jurul orei 06:15, pe DN 67, în cartierul Drăgoieni, la km. 87+55 m, s-a produs un accident de circulaţie, L.D, 39 ani, din localitatea Stejari, , în timp ce se deplasa cu un autoturism din direcţia Scoarţa-Târgu-Jiu, a intrat în coliziune cu un cap de pod.
       În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a lui B.C., 53 ani, din localitatea Stejari, pasager pe bancheta din spate a autoturismului.
      Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Tudor Vladimirescu, din Târgu-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost transportat ulterior la un spital din Bucureşti pentru investigaţii amănunţite.   Ceilalţi trei muncitori ai firmei Edilitara Public, aflată în subordinea Primăriei municipiului Târgu-Jiu au fost răniţi uşor.
      Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, purta centura de siguranţă, iar în autoturism nu au fost identificate aparate de detectare a undelor radar.
     În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
  Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul rutier. Şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj fac cercetări cu privire  la accident. „Toţi cei patru muncitori veneau către serviciu. O echipă s-a deplsat la faţa locului, iar cercetările continuă pentru a vedea dacă este vorba de un accident de muncă“, a declarat George Romanescu, inspector şef al ITM Gorj.  Nu este exclus ca şoferul să fi aţipit la volan

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite