Târgu-Jiu: Patru hoţi au lăsat o casă fără gard

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 51 de ani, din comuna Polovragi, le-a cerut ieri sprijinul poliţiştilor din localitate, după ce a constatat că persoane necunoscute au lăsat-o fără gardul din jurul casei.

Cercetările efectuate de oameni legii au scos la iveală faptul că suspecţi de comiterea furtului sunt patru consăteni ai femeii păgubite.

„Un furt mai rar întâlnit a fost sesizat ieri, la ora 12.00, poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie  Polovragi. Partea vătămată, o femeie de 51 de ani, din localitate, a sesizat faptul că a constatat în dimineaţa aceleiaşi zile, lipsa unui număr de şapte ţevi din fier, de 1,5 metri fiecare, care erau fixate în gardul împrejmuitor. Efectuând investigaţii cu privire la cele sesizate, poliţiştii din Polovragi au stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt patru bărbaţi din localitate, Ş.I., de 34 ani, S.C., de 36 ani şi G.C.M., de 33 ani şi I.Ş., de 34 ani. Suspecţii au tăiat şi sustras ţevile respective, iar ulterior le-au vândut la un centru de colectare a deşeurilor feroase, centru situat pe raza comunei Slătioara, în judeţul Vâlcea“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Bunurile furate au fost recuperate, iar cei patru bărbaţi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite