Târgu-Jiu: Patru directori de şcoli au fost recuzaţi de la examenul de evaluare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru directori de şcoli generale au solicitat recuzarea din funcţiile de preşedinţi ai comisiilor de examinare de la examenul de evaluare.

Gheorghe Mitescu, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, a precizat că trei dintre directori se aflau în situaţie de incompatibilitate; „Directorii şcolilor generale din Polovragi şi Dănciuleşti au avut copii care au susţinut examenul de evaluare şi s-au retras, iar directorul de la Cruşeţ a avut un nepot care a susţinut examenul şi a cerut recuzarea. De asemenea, directorul şcolii din Leleşti a cerut să fie învoit din motive personale foarte bine întemeiate“.
Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a primit o sesizare cu privire la Maria Dondera, director al Şcolii generale nr. 2, care s-ar afla într-o situaţie de incompatibilitate, nepotul acesteia susţinând evaluarea. „Am fost şi am verificat situaţia respectivă, dar nu s-a confirmat. Doamna profesora a dat o declaraţie pe propria răspundere că nu este rudă până la gradul IV cu elevul Ionuţ Bordei“, a spus Gheorghe Mitescu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite