Târgu-Jiu: Partidă de amor, oprită de tâlhari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri au tâlhărit un cuplu aflat într-o zonă împădurită, din municipiul Târgu-Jiu. Evenimentul a avut loc luni seara, iar tâlharii au fost prinşi miercuri. Aseară, cei doi au aflat că vor sta după gratii 19, respectiv 29 de zile.

Tâlharii le-au cerut îndrăgostiţilor o ţigară, iar în semn de „mulţumire“ le-au oferit o bătaie soră cu moartea. Asta i s-a întâmplat unui cuplu din Târgu-Jiu, care se afla pe Dealul Târgului, un loc cunoscut de tinerii dornici de aventuri. „Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu efectuează cercetări faţă de doi tineri suspectaţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Cei doi au fost arestaţi preventiv, după ce poliţiştii au stabilit că sunt autorii unei infracţiuni de tâlhărie. Pe data de 5 iulie, la ora 22.35, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată, prin apelul de urgenţă 112, de către R.E., din oraşul Ţicleni, cu privire la faptul că, aflându-se în trafic, pe strada Barajelor, a observat pe marginea drumului o tânără, care făcea semne disperate cu mâna, fapt pentru care a oprit. Tânăra a rugat-o să sune la poliţie, întrucât ea şi prietenul său au fost agresaţi fizic de tineri pe care nu îi cunoaşte şi deposedaţi de mai multe bunuri“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Oamenii legii au constatat că tânăra de 20 ani se afla împreună cu prietenul ei, cu un an mai mare decât ea, într-o zonă împădurită, în apropierea străzii Barajelor.

La un moment dat, în timp ce stăteau de vorbă, trei tineri cu identitate necunoscută s-au apropiat de ei, sub pretextul solicitării unei ţigări. Profitând de temerea manifestată de părţile vătămate, doi dintre cei trei tineri, identificaţi ulterior ca fiind C.O. Ionuţ, de 20 ani şi Ş.P.I., de 17 ani, ambii din municipiul TârguJiu, le-au luat o geantă care se afla pe cearşaf, în care se aflau bunuri personale şi două telefoane mobile. Având în vedere semnalmentele şi datele oferite de către părţile vătămate, suspecţii au fost identificaţi cu operativitate de poliţişti, iar la data de 7 iulie, deşi se sustrăgeau cercetărilor, au fost depistaţi pe raza municipiului Târgu-Jiu. Poliţiştii i-au imobilizat şi condus la sediul poliţiei municipale. Urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii i-au reţinut pe C.O. Ionuţ, de 20 ani şi Ş.P.I., de 17 ani, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie“, mai precizează Daniel Tică.

Ieri, cei doi au fost prezentaţi Judecătoriei Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa de judecată a dispus arestarea tânărului de 20 de ani, pe o perioadă de 29 zile. Minorul va sta după gratii 19 zile, cu posibilitatea de prelungire a mandatului de arestare preventivă. Cei doi suspecţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite