Târgu-Jiu: Parastas pentru Costi Velcev, băieţelul găsit mort în Rânca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia băieţelului de şapte ani, dispărut din staţiunea Rânca, în data de 23 iulie 2009, a făcut astăzi un parastas. 

A trecut o jumătate de an de când Costi Velcev, băieţelul, în vârstă de 7 ani din Techirghiol, a dispărut din Rânca. Acesta a fost înmormântat creştineşte în data de 23 decembrie 2009, la Constanţa. Rudele au făcut astăzi un parastas, în memoria lui Costi. Olga Velcev este în continuare dezamăgită de procedurile de căutare ale poliţiştilor gorjeni. Aceasta s-a obişnuit cu ideea că fiul ei nu mai e. „Astăzi se împlinesc 40 de zile de când l-am înmormântat pe Costi. Am adus preotul ca să-i facă slujba de parastas. Suntem nemulţumiţi de cum s-a efectuat ancheta poliţiei din cauză că nici până la ora actuală nu s-a stabilit cauza morţii. Acum, de dosar se ocupă procurorul Emil Moţa, căruia i-am dus hainele cu care Costi era îmbrăcat, pentru a preleva din nou probe. S-a spus că l-au sfâşiat animalele după ce a suferit un şoc hipotermic, însă nu credem deoarece, hainele copilului sunt intacte “, a declarat astăzi Vasile Păduraru, concubinul Olgăi Velcev.
Băiatul plecase împreună cu bunicii lui la munte unde îi aşteptau nişte prieteni de familie. După ce s-au cazat la cabană, în seara zilei de 23 iulie 2009, copilul a dispărut fără urmă.
215 voluntari, jandarmi, salvamontişti, poliţişti comunitari şi agenţi de pază au format un cordon uman de un kilometru şi jumătate căutând în fiecare colţişor al staţiunii. Câini de cadavre i-au însoţit permanent pe căutători. Clarvazătorii au apărut şi ei în Rânca să-l caute pe Costi. În ciuda eforturilor depuse, pe Costi Velcev parcă îl înghiţise pământul. După aproximativ o lună de căutări, cadavrul copilului a fost găsit de un cioban, pe Valea Dălbanului, la o distanţă de şapte kilometri de cabana unde a fost cazat împreună cu bunicii lui.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite