Târgu-Jiu: Pandurii merg să spargă gheaţa la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încurajaţi de faptul că nu au pierdut în ultimele două deplasări la Galaţi, dar şi de jocul bun prestat în prima etapă cu Unirea Urziceni, pandurii lui Ionuţ Badea abordează cu încredere duelul de astăzi cu Oţelul.

Gorjenii au plecat încă de miercuri spre Moldova, cu un lot de 18 jucători în care singura noutate este Ghindeanu, în locul lui Hidişan (accidentat).
Badea este conştient că elevii săi vor avea parte de un meci dificil la Galaţi, în faţa unei echipe redutabile, care a debutat în campionat cu o victorie în Regie, 1-0 cu Sportul. „Ne aşteaptă o partidă foarte grea, dar noi pregătim totdeauna meciurile la victorie. Rămâne de văzut ce reuşim să câştigăm“, a spus tehnicianul gorjenilor, care s-ar mulţumi şi cu un punct astăzi.
De aceeaşi părere sunt şi oficialii echipei din Târgu-Jiu. „Ca la orice partidă, mergem cu gândul să obţinem trei puncte. Şi la Galaţi ne ducem la victorie şi sper să obţinem cel puţin un punct. Atuul nostru este jocul prestat în prima etapă, care ne dă speranţe“, a spus preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.
De partea cealaltă, gălăţenii mizează pe a doua victorie a sezonului. „Le-am atras atenţia jucătorilor mei că nu ne aşteaptă un meci uşor şi că victoria din Regie nu ar mai însemna nimic în cazul în care nu vom câştiga cu Pandurii“, a afirmat antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu. Pandurii nu a câştigat niciodată la Galaţi, bilanţul fiind de trei remize şi două înfrângeri.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite