Târgu-Jiu: Pandurii au ajuns în Turcia. Ciobotariu i-a scos deja la antrenament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delegaţia pandurilor a ajuns astăzi după-amiază în Turcia, ambele echipe ale clubului cazându-se în staţiunea Lara, la hotel Kervansaray. Antrenorul Liviu Ciobotariu a şi decis să efectueze un prim antrenament pe terenurile de la „Kervansaray“, acolo unde gorjenii vor susţine majoritatea şedinţelor de pregătire şi vor juca şi cinci amicale.

Lotul convocat de „Ciobi“ pentru stagiul din Turcia a plecat aseară spre Bucureşti, după ce a susţinut un ultim antrenament la Târgu-Jiu. În Turcia a mers şi echipa a doua, iar Ciobotariu a precizat că unii jucători de aici pot reveni oricând la prima echipă.

Ei vor fi urmăriţi permanent. Voi participa la fiecare antrenament al echipei a doua şi voi fi prezent la fiecare meci al lor, şi, în funcţie de randament, pot urca la prima echipă, sau invers, de la prima echipă pot coborî la a doua“, a spus antrenorul.

image

Pandurii s-au intersectat la aeroport cu Universitatea Craiova, cele două formaţii oltene călătorind împreună spre Antalya. Atacantul Ştiinţei, Alex Piţurcă (foto), nu a ratat ocazia să vină în rândul pandurilor, pentru a-şi saluta foştii colegi.

Vicepreşedintele Temelescu (foto jos, în centru) a precizat că lotul Pandurilor merge în acest stagiu cu 70 de persoane, fără a se mai face diferenţe între prima şi a doua echipă: „Am făcut programul astfel încât echipa a doua să joace meciurile amicale după prima echipă, pentru ca antrenorii Ciobotariu şi Zahiu să poată rula toţi jucătorii. Pandurii au cinci jocuri amicale, iar echipa a doua la fel“.

image

Ciobotariu va urmări şi echipa a doua

Antrenorul Liviu Ciobotariu (foto) a explicat că în stagiul din Antalya se va axa mai mult pe pregătirea tehnico-tactică şi va creiona un sistem de joc: „În cel de-al doilea stagiu de pregătire din Antalya vom lucra mai mult tehnico-tactic şi vom susţine şi cinci jocuri de pregătire. Voi lucra tactic, voi exersa sistemele de joc şi aşezarea în teren şi multe alte probleme care sunt de pus la punct“. Tehnicianul a mai precizat că va urmări în acelaşi timp şi meciurile echipei a doua: „Mie îmi place să muncesc, de aceea am venit aici. Aşa că voi avea timp să văd şi meciurile echipei a doua“.

image

Tehnicianul gorjenilor are la dispoziţie 28 de jucători. Dintre cei care s-au antrenat sub comanda sa la Rânca au plecat cu echipa a doua doar Stancu şi Basara, Arrieta fiind cooptat în lotul primei echipe. Lotul care se va pregăti în acest stagiu îi include pe Stanca, Mingote, Livşhit, Popete, Rusu, Cardoso, Chibulcutean, Grecu, Hidişan, Păcurar, Tremonti, Martinovic, Lazic, Murgan, Ghindeanu, Orac , Nalaţi, Dedu, Vranjes, Raskovic, Stromajer, Arrieta, Tilincă, Rada, Kamara, Diaconu , Avrămescu şi Tătaru.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite