Târgu-Jiu: Pandurii atacă Urziceniul cu jucători din liga a III-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii
Pandurii

Criza care a cuprins Pandurii în ultima săptămână a făcut ca lotul să fie completat cu cinci jucători de la Pandurii II. Meciul se va disputa în această seară, de la ora 20,30, şi va fi transmis în direct de GSPTV.

Nu mai puţin de zece indisponibilităţi din lotul gorjenilor au făcut ca antrenorul să apeleze la întăriri de la Pandurii2. Cinci jucători sunt la infirmeria clubului, unul e suspendat, trei au fost retrogradaţi la echipa a doua iar altul a fost plecat din ţară pentru viză. Aceste probleme au dus la promovarea a cinci tineri din lotul echipei a doua în lotul celor de la Pandurii pentru meciul de azi.

Cinci accidentaţi şi un suspendat

Cardoso care este suspendat pentru jocul de azi iar Orac, Murgan, Stanca şi Păcurar sunt accidentaţi, tot pe lista indisponibililor medical fiind şi Dedu care nu e complet refăcut. „Orac am înţeles că are un edem muscular, nu are întindere, are vânătaie acolo dar nu ştiu de unde e şi ce contacte a avut.  Murgan nu va putea juca pentru că are ciupitură de menisc şi trebuie să joace în continuare după o scurtă pauză până se va rupe. Acesta e antidotul pentru o ciupitură de menisc. Stanca este accidentat şi are probleme cu spatele”, a explicat Cârţu problemele recente din lotul său, în cazul lui Cardoso explicând că vor urma şi sancţiuni: „Cardoso e suspendat pentru că a luat două cartonaşe pentru că a comentat, şi este referat făcut la preşedinte şi se vor lua nişte măsuri. Când ai nevoie de ei sunt ba pe la cabinetul medical, ba suspendaţi. Asta este starea de fapt de la Pandurii”, a mai precizat nemulţumit de situaţia actuală antrenorul pandurilor care a apelat la cinci jucători de la echipa a doua pentru a completa lotul: „Îi am cu mine şi pe Pleaşcă, Stanciu, Vlăduţi, Rada şi Bănică pentru că nu aveam rezervă de portar deoarece Livshit nu a revenit în ţară”. Tot la capitolul „indisponibili” pot fi incluşi cei trtei retrogradaâi la echipa a doua din cauza lipsei de randament, Arrieta, Tilincă şi Ghindeanu.

Referitor la partida de azi, Cârţu consideră că echipa sa are un meci dificil din mai multe puncte de vedere: „Când joci cu Urziceniul, campioana en-titre, e normal să fie cel mai greu meci. Se mai adaugă şi situaţia care este cu lotul”,
Chiar dacă e greu să speri într-o victorie pe terenul campioanei în astfel de condiţii, Cârţu le cere jucătorilor să abordeze meciul cu încredere: „Singura şansă a noastră să obţinem un rezultat pozitiv e să jucăm toate meciurile cu încredere. Nu avem voie să cedăm sub nicio formă şi să nu gândim că n-am putea să câştigăm indiferent cu cine am juca. Nu trebuie să ne gândim că nu putem face treabă bună chiar dacă jucăm cu Unirea Urziceni”.



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite