Pandurii a învins FCM Târgu-Mureş cu 4-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii a obţinut cea mai clară victorie din acest tur de campionat, golul înscris de Pintilii putând să concureze pentru golul campionatului.Meciul a avut loc pe stadionul din Drobeta Turnu Severin.

Pandurii a început să pună presiune pe echipa din Mureş abia după primele 30 de minute de joc. În minutul 34, Stromajer a căzut în careu după un duel cu Bruno Fernandes, iar centralul R. Dumitru a arătat punctul cu var. Voiculeţ transformă cu siguranţă, iar Pandurii preia conducerea. După opt minute de joc, Băcilă şutează puternic din interiorul careului şi măreşte avantajul echipei sale.
În repriza a II-a, tot Pandurii se află la conducerea jocului. În min. 54, arbitrul dictează din nou lovitură de la 11 m. după un henţ comis de Topici. Pintilii a transformat fără probleme, iar scorul capătă proporţii. În min. 65, Pintilii înscrie un gol super după o acţiune individuală. Fitbalistul porneşte din propriu teren, driblează tot ce-i iese în cale, inclusiv pe portartul Şteţca, şi înscrie. În min. 81, Lucian Munteanu înscrie golul de onoare în urma penalty.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite