Târgu-Jiu: Pandurii a fost învinsă de Sportul Studenţesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambele goluri ale formaţiei studenţeşti au fost înscrise de Tibi Bălan.

Pandurii a început mai bine meciul şi după numai 12 minute de joc a deschis scorul prin Vranjes, care a reluat din faţa porţii. Fotbaliştii echipei gorjene au dominat în continuare meciul, dar nu au reuşit să concretizeze fazele pe care le-au avut în careul echipei Sportul.
După pauză, gazdele au ieşit mai motivate de la cabine, în timp ce pandurii au dat dovadă de aceeaăţi indolenţă în  tratarea fazelor ofensive. Sportul a întors rezultatul prin golurile marcate de Tibi Bălan în min. 69 şi 81 şi, astfel, a pus punct seria de patru victorii şi un meci egal, care au făcut din Pandurii ce-a mai bună echipă din campionat din ultimă lună.
Petre Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii, a spus că jucătorii săi au fost nişte măscărici: „Ne aşteptam la un meci foarte greu, dar când ne făceam meciul uşor am luat două goluri de cascadorii râsului. În loc să ne liniştim în privinţa retrogradării, am pierdut şi este foarte greu să ştergem această înfrângere, pentru că vor veni Steaua, Vaslui şi Cluj la noi. Am fost nişte măscărici astăzi“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite