Pandurii - CFR Cluj 2 - 0 (rezultat final)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Pandurii a terminat în avantaj prima repriză după un gol norocos înscris de Lemnnaru.

Pandurii a început mai bine meciul şi a rata primele ocazii prin Vranjes, care a şutat periculos în două rânduri către poarta apărată de Fernandes. CFR dă o replică palidă prin Renan şi Mureşan, care şutează slab la poarta apărată de Mingote.

În min. 40, Lemnarul înscrie după ce portarul echipei clujene a scăpat mingea printre mâini

După ieşirea de la cabine, Pandurii se află în continuare la cârma meciului. Lemnaru a ratat două ocazii importante de a trimite mingea cu capul în poarta apărată de Fernandez. În min. 72, Voiculeţ ratează după o pătrundere pe partea dreaptă mingea şutată de el ducandu-se peste poartă.

Cardoso reuşeşte să înscrie pentru 2-0. Fotbalistul brazilian loveşte mingea cu capul dintr-o centrare executată de Băcilă.
În ultimul minut de joc, Bastos şutează de la colţul careului de 18 m, iar mingea a fost respinsă de Mingote şi s-a lovit de bară.
Alexandru, fiul antrenorului Grigoraş, a debutat la Pandurii. Acesta a fost introdus la finalul meciului şi a jucat mai puţin de un minut.

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii: „După trei jumătăţi de meciuri, a venit şi a patra etapă în care am jucat destul de bine. Victoria a fost absolut meritată. Pandurii a fost a superioară la toate capitolele. A fost un meci bun şi o victorie pe deplin meritată. În accepţiunea jocului, eram mulţumit şi cu o remiză“.
.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite