Târgu-Jiu: Pacientul decedat în accidentul produs de Manţog va fi deshumat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Frăţilă, pacientul aflat în ambulanţa accidentată de Ionel Manţog, directorul economic al Complexului Energetic Turceni, va fi deshumat mâine, la solicitarea anchetatorilor.

Medicii legişti vor lua mai multe probe pentru clarificarea anchetei. Deshumarea va avea loc în cimitirul din Lupoaia. Ionel Grigore, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, a precizat că deshumarea este necesară pentru a fi stabilit adevărul, deoarece au apărut mai multe indicii noi în acest caz: „Deshumarea a fost făcută la solicitarea procurorului care se ocupă de acest caz în vederea stabilirii unor indicii pe care le are. Mâine va avea loc deshumarea“. Medicii legişti de la Târgu-Jiu au stabilit că pacientul a murit în urma infarctului pe care l-a suferit, şi nu ca urmare a leziunilor suferite în accident.
Familia victimei nu este de acord cu dezgroparea şi, la puţin timp, după accident şi-a retras toate acuzaţiile la adresa lui Manţog. Accidentul a avut loc în toamna anului trecut, pe raza comunei Câlnic. Ambulanţa se deplasa cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Autoturismul BMW condus de Ionel Manţog a intrat în depăşire şi a accidentat frontal ambulanţa. Poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea accidentului se face Ionel Manţog. Acesta este cercetat pentru vătămare corporală gravă, pentru că ambulanţierul s-a aflat în stare gravă în urma accidentului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite