Târgu-Jiu: Oraşul lui Brâncuşi, mărşăluit de biciclişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 50 de biciclişti, printre care elevi de la două colegii din Târgu-Jiu şi angajaţi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, au organizat astăzi un marş pe un traseu de trei kilometri.

Rolul evenimentului a fost acela de menţinere a sănătăţii, dar şi de protejare a mediului înconjurător. „Este săptămâna mobilităţii, motiv pentru care am organizat acest marş al bicicliştilor. Eu personal voi veni aceste zile cu bicicleta la serviciu şi le recomand acest lucru tuturor celor care vor să protejeze mediul. Trebuie să ne gândim că natura nu mai suportă atâta poluare “, a precizat Elisabeta Juveloiu, director APM.

image


De la mic la mare, pe biciclete


Cel mai tânăr participant la Săptămâna Mobilităţii a fost Ştefan Stavri, în vârstă de nouă ani. „Tati m-a învăţat să merg pe bicicletă. Aş vrea ca oamenii să meargă mai mult cu bicicleta, eu merg în fieacre zi“, a spus micuţul. Cel mai în vârstă biciclist de la marş a fost Iustin Stavri, în vârstă de 60 de ani. „Aş vrea să mergem toţi pe biciclete, să lăsăm maşinile acasă măcar două zile pe săptămână“, a spus acesta.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite