Târgu-Jiu: Omul de afaceri Ferdi Mihai care derulează programul «Rabla» în judeţul Gorj are impozite neplătite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La centrul de colecare a fierului vechi deţinut de Ferdi Mihai se aduc maşinile vechi
La centrul de colecare a fierului vechi deţinut de Ferdi Mihai se aduc maşinile vechi

Ferdi Mihai, omul de afaceri de etnie rromă Târgu-Jiu, care deţine o firmă de fier vechi prin care se derulează programul «Rabla» în judeţul Gorj, figurează cu impozite neplătite pentru mijloace auto pe care le deţine care persoană fizică.

 Reprezentanţii Direcţiei de Venituri Publice din cadrul Primăriei Târgu-Jiu i-au trimis numeroase somaţii de plată şi au încercat de mai multe ori să găsească o rezolvare acestei situaţii, dar fără niciun rezultat. Reprezentanţii instituţiei spun că, până la urmă, vor merge să pună sechestru pe una dintre maşinile acestuia. „Altă soluţie nu avem pentru recuperarea debitelor. Şi-a mai achitat o parte dintre ele, dar mai are de plătit“, a precizat Mariana Budulan, directoarea Direcţiei de Venituri Publice. Societatea deţinută de acesta prin care se desfăşoară programul Rabla este SC FERCRIST IMPEX SRL. Impozitele neachitate de Ferdi Mihai se ridică la suma de peste 10.000 de lei.
Ferdi Mihai, considerat unul dintre cei mai bogaţi rromi din Târgu-Jiu, a avut în trecut probleme cu legea. Acesta a fost cercetat penal pentru o evaziune fiscală de 2,5 milioane de lei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite