Omorât în bătaie de un consătean pentru că a refuzat să mai stea la birt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Zăvoi, un bărbat de 37 de ani, din comuna Licurici a murit aseară, după ce a primit pumni şi picioare în cap şi în burtă. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru omor calificat.

După 24 de ore petrecute în arestul Poliţiei Gorj, Florin Toma, bărbatul de 38 de ani, acuzat că şi-a omorât vecinul în bătaie, a fost dus astăzi în faţa magistraţilor Tribunalului Gorj, cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat. Acesta a refuzat să facă declaraţii. Totul a început ieri, la orele prânzului, când cei doi au mers la o cârciumă, iar pentru că victima a refuzat să mai stea cu el la birt a început să-i dea pumni şi picioare în cap şi în burtă, până a căzut şi s-a lovit de beton. 

„Din cercetări a rezultat că victima a fost lovită, în mod repetat, cu pumnii şi picioarele, în zona capului şi a toracelui, de către suspectul T.F., în vârstă de 38 ani, din aceeaşi localitate, şi, pierzându-şi cunoştinţa, a căzut pe partea carosabilă. La aproximativ 30 de minute de la agresiune, victima a decedat. Procurorul de caz a dispus reţinerea suspectului pe timp de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat”, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. Medicii au încercat să-i salveze viaţa, însă toate eforturile au fost zadarnice. Rudele au venit ieri să ridice trupul neînsufleţit al acestuia de la Serviciul de Medicină Legală Gorj şi au cerut să se facă dreptate.

Citeşte declaraţiile mamei şi fratelui geamăn mâine, în

image

Rămâi pe targu-jiu.adevarul.ro pentru a afla decizia Tribunalului Gorj!

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite