Târgu-Jiu: O tânără de 20 de ani a murit după ce BMW-ul în care se afla a plonjat în Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul rutier a avut loc în această dimineaţă, pe Drumul Naţional 66- Defileul Jiului, în punctul Cârligul Întors,  autoturismul BMW răsturnându-se în albia râului Jiu. Impactul a fost atât de violent, încât tânăra de 20 de ani, aflată pe bancheta din spate, a murit pe loc.

Şoferul unui BMW a plonjat în această dimineaţă în Jiu, iar pasagera din spate a murit pe loc. Roxana Mădălina Nicoliţă, tânăra de 20 de ani, din comuna Călăraşi, judeţul Dolj, a fost scoasă din maşină de pompierii gorjeni, însă medicii de la Serviciul de Ambulanţă Gorj au constatat decesul.

image

În dimineaţa acestei zile, în jurul orei 07.00, Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către un participant la trafic, despre faptul că pe DN 66 Bumbeşti-Jiu s-a produs un accident rutier soldat cu victime. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că Tudor V., în vârstă de 28 ani, din municipiul Timişoara, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 66 - Defileul Jiului, punctul „Cârligul Întors ”, din direcţia Petroşani în direcţia Târgu-Jiu, pe fondul oboselii la volan, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în albia râului Jiu. În urma impactului a rezultat decesul unei tinere de 20 ani, din comuna Călăraşi, judeţul Dolj, pasageră în autovehicul, precum şi accidentarea uşoară a conducătorului auto şi a unui alt pasager de 29 ani, din municipiul Timişoara, ocupant al locului dreapta faţă în autoturism“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, poliţiştii rutieri continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

UPDATE/ Alte patru accidente în locul în care a adormit şoferul BMW-ului răsturnat în Jiu

De la începutul anului 2010 şi până în prezent, pe tronsonul de drum pe care a avut loc tragedia din această-dimineaţă, s-au înregistrat alte patru accidente de circulaţie, soldate cu şapte persoane rănite uşor. Pe parcursul anului 2009, pe acest segment de drum, nu s-au înregistrat accidente de circulaţie soldate cu persoane decedate sau rănite grav, iar în anul 2008 s-au produs două accidente de circulaţie soldate cu rănirea gravă a doi şoferi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite