Târgu-Jiu: O femeie vrea să câştige Cupa Gorjului la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Cojocaru, o doljeancă de 32 de ani, îşi va alerga mâine maşina pe traseul de la Rânca. Singura femeie din cei 29 de concurenţi participă pentru prima dată la un campionat naţional şi speră să obţină Cupa Gorjului cu un Peugeout 206.

După ce aseară a reuşit să se claseze pe locul trei la debutanţi, Monica Cojocaru, fiica fostului campion naţional de raliuri viteză, Petre Cojocaru, vrea să câştige Cupa Gorjului. Doljeanca de 32 de ani este singura femeie din cei 29 de concurenţi de la Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2010, care se desfăşoară în acest week-end la Rânca.

image

Olteanca Monica Cojocaru este o speranţă sigură a automobilismului. Vine de la Craiova şi este fiica unui multiplu campion naţional. Aceasta este singura femeie care participă la competiţia de la Rânca“, declară Nicu Grama, purtătorul de cuvânt al Clubului Sportiv Auto Corex Târgu-Jiu.

image

Economistă de meserie, doljeanca vrea ca mâine, în cadrul etapei a XII-a din campionat, să îi facă „cnocaut“ pe cei care conduc bolizi de 200.000 de euro. „Este prima oară când particip la un campionat naţional. Din anul 2000 am participat la competiţii regionale, la care am obţinut mai multe cupe. Sunt maşini mult mai performante decât a mea şi mă dezavantajează vremea ploioasă, întrucât cauciucurile mele nu sunt pregătite pentru ploaie, dar sper să câştig“, a spus Monica.

I-a uimit pe spectatori

Spectatorii au fost uimiţi când au văzut că la volanul maşinii pregătite de raliu se află o reprezentantă a sexului frumos. „Este ambiţioasă şi îi place adrenalina. Am văzut că ea a dat startul la antrenamente şi are mult curaj. Ar fi chiar o surpriză să câştige mâine. E un sport periculos“, a spus Nicolae Găman, un spectator din Târgu-Jiu. Tânăra s-a prezentat la start cu un Peugeout 206, cu care a mai participat la zeci de întreceri automobilistice pentru amatori.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite