O fostă asistentă medicală s-a sinucis din cauza diagnosticului de cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a murit pe loc
Femeia a murit pe loc

Iiuţa Mladin, în vârstă de 53 de ani, nu a mai suportat durerile cauzate de cancer şi s-a aruncat de pe acoperişul blocului în care locuia. Femeia a fost găsită fără suflare de către vecini.

Tragicul eveniment a avut loc astăzi,  în jurul orei 12.30, când unul dintre vecinii femeii a văzut-o întinsă pe spate pe cimentul din faţa blocului.

image

Sigur s-a urcat pe bloc pentru că are smoală pe mâini. Stătea cu fiul ei, dar cred că s-a omorât pentru că nu a mai suportat boala. Soţul ei a murit acum trei ani, tot de cancer. Cred că nu se putea obişnui cu ideea că are cancer şi şi-a dat drumul de pe acoperiş. Eluţa, cum îi ziceam noi, stătea la etajul unu. Cică ar fi lăsat şi un bilet pentru copilul ei”, povesteşte îngrozită Anca Mateiaş, una dintre vecine. „Era foarte cumsecade. I-a murit soţul acum trei ani, iar ea a avut cancer la sân. N-a suportat boala. Ea a lucrat şi la spital, ca laborant”, povesteşte Maria Popescu, o altă vecină.

image

Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că femeia de 53 de ani s-a aruncat de pe bloc din cauza problemelor de sănătate”, precizează Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs acest eveniment.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite