Târgu-Jiu: O elevă eminentă a dispărut fără urmă, după ce a trimis un mesaj în limba engleză. Vezi aici ce a scris!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raluca Drăguşin, în vârstă de 18 ani, elevă la Colegiul Naţional «Spiru Haret» din Târgu-Jiu, a dispărut aseară, după ce i-a trimis un sms în limba engleză unei colege prin care o anunţa că este hotărâtă să-şi încheie socotelile cu viaţa.

Raluca, elevă în clasa a XII-a la profilul de filologie-istorie, nu a mai venit în această dimineaţă la şcoală şi este de negăsit. „Am avut ore la clasa ei, dar a lipsit. M-am interesat de stuaţia ei şi am aflat de mesajul pe care i l-a trimis colegei prin care o anunţa că vrea să pună în aplicare un proiect pe care dorea să-l înfăptuiască peste 20 de ani, de a se sinucide. Am legătura cu părinţii, iar mama este ferm convinsă că fiica ei nu va face acest gest. Am înţeles că a fost la un bal în localitate şi că a fost cu cineva pe insuliţă“, a precizat Gheorghe Gorun, directorul Colegiului Naţional «Spiru Haret». Raluca este din comuna Stoina şi locuia în gazdă la o mătuşă în Târgu-Jiu.

Raluca Drăguşin (foto stânga) este de negăsit

image

Aceasta are rezultate foarte bune la învăţătură şi nu a avut vreodată probleme de comportament. Adolescenta nu răspunde la telefon şi nici la locuinţa mătuşii nu mai este.

Tânăra este căutată de poliţişti. „Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugate să contacteze Poliţia Municipiului Târgu-Jiu sau Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, la numărul de telefon 0253.207.605 sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112", a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite