Târgu-Jiu: O comisie de la Turceni a încurcat subiectele la bacalaureat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul a avut loc astăzi la Grupul Şcolar Industrial Energetic din Turceni, iar unii dintre elevi au declarat pe propria răspundere că sunt de acord să rămână cu subiectele primite.

Subiectele la matematică au fost acordate greşit într-o sală de la Turceni. Elevii care ar fi trebuit să le primească pe cele pentru un nivel mai accesibil, M2, au primit subiectele pentru profilul matematică-informatică cu un grad ridicat de dificultate, M1, dar şi invers.
 
„Într-o singură sală au fost încurcate subiectele. La matematică există două tipuri, M1 şi M2, iar subiectele au fost inversate, însă cei cu M2 au declarat că nu mai au niciun fel de pretenţie, întrucât au studiat programa respectivă", a declarat Iustin Paralescu, inspectorul general în cadrul Inspectoratului Şcolar Gorj.

Greşeala a fost depistată de cei din comisia respectivă, care au ca preşedinte un cadru didactic de la Hunedoara, după ce mai mulţi elevi ieşiseră deja din sală. Şase dintre candidaţi sunt căutaţi şi la această oră pentru declaraţii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite