O bucureşteancă şi-a accidentat fiica după ce s-a răsturnat cu maşina în şanţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce se deplasa din direcţia Câmpu Mare spre Săcelu, femeia de 33 de ani, din Bucureşti, a pierdut ieri controlul volanului şi a ajuns cu autoturismul în şanţ.

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 12.30, pe Drumul Judeţean 661. Poliţiştii din Săcelu au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de către un alt şofer, despre faptul că pe raza acestei localităţi a avut loc un accident de circulaţie cu victime.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci şi postului de poliţie, care a constatat că M.L.A., în vârstă de 33 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661, din direcţia Câmpu Mare spre Săcelu, într-o curbă la stânga, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat cu autovehiculul în şanţul din partea dreaptă a părţii carosabile. În urma impactului, fiica acesteia, o minoră de 6 ani, a suferit leziuni corporale, fiind transportată la Spitalul Târgu-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale.Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite