UPDATE/ O angajată de la Uzina Mecanică Sadu a fost rănită în urma unei explozii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urmă cu două săptămâni, o altă angajată de la UM Sadu a fost rănită într-o explozie
În urmă cu două săptămâni, o altă angajată de la UM Sadu a fost rănită într-o explozie

O femeie în vârstă de 42 de ani, angajată la Secţia Muniţie din cadrul Uzinei Mecanice Sadu, a fost rănită într-o explozie, care a avut loc în jurul orei 12,00.

Victima a fost transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe şi, potrivit medicilor, prezintă arsuri la faţă. O echipă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj s-a deplasat la faţa locului pentru a investiga cauzele care au dus la producerea acestui accident de muncă. George Romanescu, directorul ITM Gorj, a spus că nu se poate pronunţa cu privire la acest caz, dar, în general, este vorba de nerespectarea unor reguli de manipulare a muniţiei. Acesta a precizat că este vorba de o explozie de mici proporţii şi că este vorba mai mult de o ardere.

image

Vicitima are doi copii minori şi va fi transportată la un spital din Bucureşti, pentru a fi tratată la secţia de chirurgie plastică. Este al doilea accident de muncă de la UM Sadu care are loc în această lună. George Romanescu a spus că în primul accident s-a stabilt că a fost vina victimei: „Fiind vorba de o secţie unde se produce muniţie, regulile sunt foarte stricte. S-a stabilit că vina a aparţinut victimei“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite