Târgu-Jiu: O ambulanţă, care transporta un copil bolnav, a rămas împotmolită în zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Circulaţia pe acel tronson de drum a fost blocată preţ de o jumătate de oră
Circulaţia pe acel tronson de drum a fost blocată preţ de o jumătate de oră

Situaţie fără precedent în oraşul Târgu-Cărbuneşti. O ambulanţă care transporta un copil de doi ani, diagnosticat cu rinofaringită, nu a reuşit să transporte pacientul la spital din cauza zăpezii de pe carosabil. Băieţelul a fost transportat în braţe până la Unitatea de Primire Urgenţe din localitate. Evenimentul a avut loc în această seară, în jurul orei 22.30.


Stratul de zăpadă care s-a depus pe carosabil le-a dat bătăi de cap şoferilor gorjeni. Cea mai gravă situaţie a fost înregistrată în această seară la Târgu-Cărbuneşti, unde o ambulanţă a rămas împotmolită în zapadă pe drumul care duce spre Spitalul Orăşenesc din localitate. Grav este faptul  că în maşina de urgenţe se afla un copil de doi ani, din Turburea, diagnosticat cu o răceală puternică. Asistenţii l-au transportat pe băieţel în braţe, până la spital, pe o distanţă de aproximativ patru sute de metri.

"Este vorba despre un copil de doi ani, care avea rinofaringită. Acesta avea febră iar în ambulanţă i s-au administrat medicamente antitermice. Acum, starea de sănătate a copilului este stabilă. Este bine că s-a întâmplat în apropierea spitalului", a declarat Daniela Constantinescu, medic la Unitatea de Primire Urgenţe din Târgu-Jiu.

În cele din urmă, ambulanţa care a derapat pe carosabilul acoperit cu zăpadă, a fost trasă cu ajutorul unui cablu, până la spital.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite