Târgu-Jiu:Galerie Foto / Nuntă cu elicoptere în oraşul lui Brâncuşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrecerea va ţine şapte nopţi şi şapte zile, iar maneliştii renumiţi din ţară vor face atmosferă. Mirii şi-au adus astăzi naşii la Târgu-Jiu cu elicopterul, iar socrul mic a creat de nunta fiicei sale un adevărat spectacol aerian

O nuntă nemaivazută a început de astăzi în Târgu-Jiu. Mihaela, în vârstă de 21 de ani, fiica unui cunoscut şi  controversat om de afaceri de etnie rromă, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Damian Andronache, de 20 de ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia. Socrul mic, Dan Bârcină, cunoscut ca Dan Goeru, care deţine Aviaţia Utilitară Bucureşti, a organizat un adevărat spectacol aerian. Trei elicoptere au zburat fără încetare deasupra municipiului Târgu-Jiu. Dintr-unul au fost aruncate petale de trandafiri şi bomboane, iar altul a purtat în înaltul cerului un banner imens imprimat cu poza celor doi miri şi pe care scria: «Casă de piatră, Mihaela şi Damin».

image

După ce mirii s-au plimbat prin oraşul lui Brâncuşi cu maşina decapotabilă, s-au urcat apoi în elicopeter şi au făcut o plimbare deasupra oraşului.„Avem emoţii foarte mari. Îmi doresc sănătate şi noroc pentru că avem tot ce ne trebuie“, a spus mirele, Damin.

image

Mireasa se urcă în elicopter împreună cu mirele

Nuntă cu 11 naşi

Mirii au avut 11 naşi din Bucureşti, Timişoara, Piteşti, Lugoj şi Târgu-Jiu. Naşii din Lugoj au fost aduşi cu avionul. Este vorba de Iulian Boţ, zis «Viscol», capul unui clan ţigănesc foarte influent. Cântăreţi de renume au venit la nunta fiicei lui Dan Goeru. Adi Minune, Nicolae Guţă, Sorina şi mulţi alţii au cântat la «Nunta Mileniului», aşa cum a fost catalogată de unii dintre nuntaşi.Printre aceştia s-a numărar şi Toni Mihail Greblă, unul dintre prietenii omului de afaceri Dan Bârcină.

image

Senatorul Greblă felicită mirele

image

Nunta a impresionat prin lux. Unchiul mirelui, Dumitru Marin, a dezvăluit că Damin poartă un costum marca Armani, cumpărat cu 2500 de euro din Milano, iar mireasa poartă o rochie marca Valentino, care a costat 5000 de euro. Şampania oferită nuntaşilor a fost franţuzească, iar pahararele cu care s-a băut au fost unele speciale, încrustate cu cristale Swarowski. Maşinile nuntaşilor au fost unele cu mulţi cai putere fabricate de mărci renumite.

image

Maşinile puternice au fost scoase din garaje

image

Maşina lui Ţiriac a ajuns la Dan Bârcină

image

Mirii, la plimbare prin Târgu-Jiu cu maşina decapotabilă

Părinţii celor doi tineri proaspăt căsătoriţi nu s-au uitat la bani, deşi s-au investit  sume de bani considerabile pentru organizarea acestei nunţi.„Nu contează câţi bani a costat această nuntă. Dau oricât pentru fericirea fiului meu şi mă bucur că s-a căsătorit cu aleasa inimii lui“, a spus Radian Andronache, socrul mare. Nunta va dura până vineri, pentru că este în stilul ţigănesc.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite