Târgu-Jiu: VIDEO/ Nu vă lăudaţi cu banii: Un bărbat a fost prădat de doi tineri pe care îi întâlnise în casa fratelui său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tâlharii au fost reţinuţi ieri pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentaţi în faţa instanţei de judecată. Cei doi tineri l-au auzit pe bărbatul păgubit în timp ce spunea că a scos 1300 de lei de pe card ca să-şi cumpere o maşină, iar apoi l-au urmărit  şi i-au smuls geaca de pe el.

Evenimentul a avut loc joi seara, în jurul orei 22.40. La scurt timp după ce a fost tâlhărit, bărbatul păgubit le-a cerut sprijinul poliţiştilor rovinăreni. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că Gheorghe G., întorcându-se de la fratele său, din comuna Câlnic, satul Dedileşti, în timp ce se deplasa pe DN 67, în apropiere de satul Cîlnic, a fost acostat de două persoane necunoscute care, prin violenţă, l-au deposedat de un portofel în care avea suma de 1.300 lei, un card, permisul de conducere şi cartea de identitate pe numele său, precum şi de geaca cu care era îmbrăcat şi în care se afla un telefon mobil. Investigaţiile desfăşurate cu profesionalism de către poliţişti au condus la identificarea suspecţilor. Nicolae P.N., de 22 ani şi Gheorghe S.C., de 28 ani,  ambii din comuna Cîlnic, au fost depistaţi de poliţişti în jurul orelor 02.00, pe raza localităţii de domiciliu“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj. Ieri, tâlharii au recunoscut fapta şi au fost duşi în arestul Poliţiei Gorj.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au recuperat suma de 1.300 lei, geaca şi telefonul mobil, nu şi actele, întrucât au fost aruncate în apă. Poliţiştii au dispus reţinerea suspecţilor pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să îi prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite