Târgu-Jiu: Noapte albă pentru echipele de deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipajele au intervenit de mai multe ori în zona centrală
Echipajele au intervenit de mai multe ori în zona centrală

17 utilaje de deszăpezire au intrat în acţiune pe străzile municipiului încă de azi-noapte. 120 echipaje ale Primărei Târgu-Jiu deszăpezesc şoselele din oraş şi la această oră.

Angajaţii administraţiei locale au început să cureţe străzile încă de aseară, când stratul de zăpadă atingea câţiva centimetri. Pentru înlăturarea zăpezii Primăria a intervenit  cu opt lame, cinci utilaje de împrăştiat material antiderapant,  două încărcătoare frontale şi două  buldoexcavatoare. 120 de angajaţi ai Direcţiei de Servicii Comunale au fost angrenaţi în acţiune.
De azi-noapte şi până în prezent au ieşit pe străzi 17 utilaje pentru ca absolut toate străzile să fie deszăpezite. În acest moment nu există alee din municipiu care să fie nedeszăpezită“, a declarat Marius Ionescu, director  tehnic în cadrul Primăriei Târgu-Jiu. Acesta a verificat, pe parcursul nopţii, acţiunile operatorilor implicaţi în programul de deszăpezire. La Târgu-Jiu ninge din abundenţă încă de aseară şi se circulă în condiţii de iarnă. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite