Video/ Ninel Potârcă a fost pus în libertate de Judecătoria Târgu-Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ninel Potârcă spune că are dovezi care-i demonstrează nevinovăţia
Ninel Potârcă spune că are dovezi care-i demonstrează nevinovăţia

Ninel Potârcă le-a râs în nas procurorilor şi poliţiştilor, declarând că el este om de afaceri ţigan şi că are documente.

Instanţa de judecată a Judecătoriei Târgu-Jiu a decis, în această seară, punerea în libertate în libertate omului de afaceri de etnie rromă, Ninel Potârcă, reţinut pe 24 de ore de poliţişti şi procurori sub acuzaţia de evaziune fiscală în valoare de peste 600.000 de lei.
Propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj împotriva lui Ninel Potârcă şi a nepotului acestuia, Toma Potârcă, a fost respinsă de completul de judecată al Judecătoriei Târgu-Jiu. Cei doi au primit interdicţia de a părăsi ţara până pe data de 17 decembrie şi au mai fost obligaţi să se prezinte la organele de cercetare penală, să nu-şi schimbe locuinţa şi să nu intre în contact cu Nicoliţa Nica şi cu Daniel Vochidă, învinuiţi şi ei în acelaşi dosar. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj au posbilitatea să formuleze recurs împotriva sentinţei.


Ninel Potârcă a declarat că el este uin om de afaceri ţigan şi ştie să se acopere cu documente: „Eu am un război cu Direcţia de Finanţe de mai mult timp.Nu se va termina aici. Eu o să lupt împotriva lor pentru că unii sunt incompetenţi şi nu îşi fac treaba. Este o luptă între mine şi finanţe de cel puţin 15 ani şi nu o să mă pună jos aşa cum vor ei, dacă nu au documente. Le transmit să mai înveţe pentru că eu sunt ţigan şi sunt mându că sunt ţigan şi ştiu ce documente trebuie să am“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite