Târgu-Jiu: Nicolas Cage a plecat din judeţul Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii şi-au făcut poze cu Nicolas Cage
Fanii şi-au făcut poze cu Nicolas Cage

Ultimele secvenţe din Ghost Rider 2 au fost înregistrate azi-noapte pe platoul de filmare de la Cariera Roşia. Înainte de a părăsi pensiunea de patru stele la care a fost cazat, din cartierul târgujian Bârseşti, starul american a scris un mesaj în cartea de oaspeţi.

Nicolas Cage a stat cinci zile la Casa Danielescu din Târgu-Jiu şi a parcurs cu maşina, în fiecare seară, 40 de kilometri pentru a ajunge pe platoul de filmare de la Cariera Roşia, din apropierea oraşului Rovinari.

Acesta a plecat azi-noapte din Gorj
Târgu-Jiu

Aseară, starul american a filmat ultimele scene din Ghost Rider 2 şi a părăsit oraşul lui Brâncuşi cu o zi mai devreme, însă nu înainte de a lăsa un mesaj în cartea de oaspeţi din pensiunea de patru stele.

Târgu-Jiu

Vă mulţumesc tuturor de la acest hotel special. Bunătatea voastră, mâncarea şi căldura cu care m-aţi primit nu vor fi uitate“, a notat Nicolas Cage. Nici nu a plecat bine, că au şi apărut clienţi care au solicitat închirierea apartamentului în care a fost cazat actorul. „Există deja rezervări pentru sâmbătă şi duminică. Preţul pentru închirierea apartamentului este de 293,8 lei“, a precizat în această dimineaţă un angajat al pensiunii.

Fanii l-au supravegheat cu binoclul

Târgu-Jiu
Acesta a plecat spre cariera minieră într-un Mercedes negru

Gorjenii vor să vadă Ghost Rider 2 pe micile ecrane

Filmul va fi disponibil prima dată în SUA, în februarie 2012. Cu toate că unii dintre fanii actorului au reuşit să vadă de la distanţă câteva scene, pelicula este în continuare aşteptată cu sufletul la gură de gorjeni. „Am mers pe lângă banda de la Carieră şi am reuşit să văd de la distanţă niste cascadorii pe care le mai văzusem numai la televizor. Aştept rezultatul final. Sunt fericit că am reuşit să-l văd în carne şi oase pe Nicolas Cage, chiar şi de la distanţă. Şi înainte eram fanul lui, dar acum pot să spun că este idolul meu“, a spun Ionuţ Păun, un tânăr care locuieşte în apropierea Carierei Roşia. La filmări au participat şi 25 de tineri din Gorj, rolul lor fiind cel de „mercenar”.

Nopţi albe petrecute la Gorj

Filmările pentru pelicula Ghost Rider 2 au început luni noapte la Cariera Roşia şi au fost continuate marţi şi miercuri, tot după lăsarea întunericului. Aseară, starul american a fost dus cu un jeep de culoare neagră la aeroportul din Craiova, unde a aterizat avionul personal al acestuia, cu care, cel mai probabil, a plecat în America.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite