Târgu-Jiu: FOTOGALERIE/ Nicolas Cage, supravegheat prin binoclu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi fanii actorului american au fost ţinuţi la distanţă de platoul de filmare de la Cariera Minieră Roşia, tinerii au găsit o modalitate prin care au reuşit să observe ce se întâmplă în zonă.

Înarmat cu multă răbdare, cu binoclul într-o mână şi cu aparatul de fotografiat în cealaltă, Andrei Dănăiaţă, un tânăr de 23 de ani, a venit aseară de la Bumbeşti-Jiu pentru a-l vedea pe Nicolas Cage în carne şi oase, fiind însoţit de prietenii săi. Pentru că li s-a spus că nu au voie să treacă de bariera aflată la o distanţă de aproximativ doi kilometri de platoul de filmare, fanii au reuşit să-l supravegheze pe actorul american cu binoclul.

Târgu-Jiu
Târgu-Jiu

Am venit şi acum o lună aici ca să văd unde se va filma, iar în această seară vreau să urmăresc ce se întâmplă cu ajutorul unui binoclu. Vreau  să văd explozii şi cascadorii. Sunt convins că «Ghost Rider 2» nu va fi ca primul film, întrucât niciodată al doilea nu va fi mai reuşit ca primul. Aş vrea să primesc un autograf de la Nicolas Cage. Am reuşit să-l văd acum două zile, dar când a plecat cu maşina din faţa pensiunii în care este cazat“, a mărturisit Andrei Dănăiaţă, tânărul din Bumbeşti-Jiu, care a parcurs zeci de kilometri să-şi vadă idolul, chiar şi de la distanţă.

Târgu-Jiu

La fel de interesaţi de ceea ce se întâmplă în unitatea minieră au fost şi localnicii din comuna Fărcăşeşti, care au ignorat vremea friguroasă şi s-au apropiat de platoul de filmare, atât cât li s-a permis.

Targu-Jiu

Primele scene din Ghost Rider 2 au fost filmate luni noapte, iar dacă vremea va fi favorabilă ultimele secvenţe vor fi înregistrate astăzi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite