Târgu-Jiu: Niciuna dintre cabanele mistuite de flăcări nu era asigurată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proprietarul crede că vilele au fost incendiate intenţionat
Proprietarul crede că vilele au fost incendiate intenţionat

Maxim Tănase, proprietarul celor şase căsuţe de lux făcute scrum în urma unui incendiu, a primit astăzi vestea că nu va putea să recupereze nici măcar un euro din pagubele înregistrate la începutul săptămânii trecute. Omul de afaceri a aflat că ratele pentru cele trei căsuţe, pe care le ştia asigurate, nu au mai fost plătite de patru luni.

Dezastru după dezastru. Aşa s-ar putea descrie situaţia în care se află proprietarul celor şase cabane arse din temelii, în urma unor defecţiuni apărute la centrala termică. Acesta nu va putea recupera nimic din milionul de euro, pe care îi investise la Rânca.

Cele şase cabane au ars în totalitate

Am aflat că nu au fost ratele plătite la timp, iar asigurarile erau expirate. Cu alte cuvinte, acum nu mai pot decât să-mi însuşesc pierderea. Nu mă mai întorc niciodată la Rânca. Iubesc muntele dar pot să-l iubesc şi în altă parte. Absolut nimic nu am salvat, un  milion de euro s-au făcut scrum. Nici nu am ştiut că ratele la asigurări nu au fost plătite la timp. Nu mă ocupam eu de asta. Sunt foarte supărat şi aştept să se ancheteze cazul. Aştept finalul dosarului. Nu mai ştiu cu ce să-mi astup amărăciunea. Urma să fim acreditaţi de Ministerul Turismului, dar acum totul s-a dus“, a declarat Maxim Tănase.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite