Târgu-Jiu: Nepoata Matildei Pascal Cojocăriţa a câştigat titlul de Mini Miss

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa se mândreşte cu acest rezultat
Fetiţa se mândreşte cu acest rezultat

Denisa Grivei are numai 5 ani şi a participat aseară la concursul de frumuseţe  organizat de Fundaţia Granada, care administrează grădiniţa Teddy din Târgu-Jiu. Fetiţa a reuşit să câştige titlul de Mini Miss, la categoria de vârstă 5 – 7 ani.

Deşi este la grădiniţă, Denisa are planuri mari şi vrea să calce pe urmele moaşei sale, Matilda Pascal Cojocăriţa, care a câştigat, în anul 1979, titlul de „Miss România", la primul concurs de frumuseţe feminină din România sub deviza „Muncă, Tinereţe, Frumuseţe", care a avut loc la Costineşti.

Fetiţa se mândreşte cu acest rezultat

Mă bucur că am fost declarată „Mini Miss“ la Târgu-Jiu şi vreau să devin Mini Miss România.  A fost mai întâi prezentarea, proba de talent la „Rock'n Roll de pluş“, apoi la carnaval, unde am fost zâna florilor, o probă în pijamale şi rochia de seară. Nu am avut emoţii, dar au avut părinţii. Vreau să devin model şi să cânt. Moaşa mea, Matilda Pascal Cojocăriţa, se va bucura pentru mine.

Fetiţa se mândreşte cu acest rezultat

M-a sfătuit să cânt şi la pian, în urmă cu şase luni. Am vizitat-o şi am descoperit că are acasă un pian, iar apoi, moşul şi moaşa, mi-au cumpărat şi mie unul, întrucât mi-a plăcut foarte mult. De atunci sunt nedespărţită de acest instrument. Totodată, de o lună de zile, îmi pun în valoare şi vocea. Se ocupă de mine doamna profesoară de muzică Liliana Ştefănescu, de la Liceul de Muzică şi Arte“, spune Denisa. Fetiţa s-a calificat în faza următoare a competiţiei, care se va desfăşura la Craiova.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite