Târgu-Jiu: Narcisa Suciu a cântat colinde pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul a fost susţinut de Ansamblul Maria Lătăreţu, la inaugurarea instalaţiilor şi a bradului de Crăciun. Invitată specială a fost Narcisa Suciu.

Municipalitatea a organizat aseară un concert de colinde tradiţionale susţinut de membrii Ansamblului Maria Lătăreţu pe scena special amenajată în Piaţa Prefecturii. Au participat sute de târgujieni, iar tinerii au făcut o horă lângă scenă. Începutul sezonului sărbătorilor de iarnă a fost marcat prin aprinderea iluminatului festiv din Piaţa Prefecturii şi din tot oraşul de către edilul Florin Cârciumaru. Acesta a fost momentul surpriză al serii.

„Cel mai mult îmi place să cânt la Târgu-Jiu“

După ce au fost aprinse luminiţele, târgujienii s-au fotografiat lângă brad. Oamenii au fost încântaţi de ceea ce au văzut, în timp ce copiii nu se puteau dezlipi de lângă bradul imens şi frumos împodobit cu beculeţe colorate.

„Cel mai mult mi-a plăcut bradul pentru că este foarte mare şi are multe becuri“, a spus Bianca Şerban, de 9 ani, din Târgu-Jiu. Seara s-a încheiat cu un spectacol de colinde oferit de cunoscuta interpretă de muzică folk, Narcisa Suciu. Prichindeii au ascultat-o şi au aplaudat-o.

În seara Zilei Naţionale, târgujienii au ascultat şi au cântat colinde alături de invitata specială,  Narcisa Suciu. Primul colind a fost „Deschide uşa, creştine“. Un grup de copii s-a alăturat ulterior, au dansat şi apoi au cântat „Moş Crăciun“.  Narcisa Suciu a mărturisit că la Târgu-Jiu se simte ca acasă. „Cel mai mult îmi place să cânt la Târgu-Jiu. Primul meu spectacol, după ce am născut, l-am susţinut în acest oraş, iar prima melodie pe care am cântat-o s-a numit «Mociriţa cu Trifoi». Pentru mine este o amintire foarte plăcută“, a spus Narcisa Suciu.

Spectacole organizate din sponsorizări

Spectacolul de colinde susţinut de Narcisa Suciu s-a terminat puţin după ora 20.00. Municipalitatea a reuşit să o aducă la Târgu-Jiu pe cântăreaţa de muzică folk originară din Maramureş, printr-o serie de sponsorizări obţinute. Punctul de atracţie al serii a fost Moş Crăciun în sania trasă de reni.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite