NUNTA SĂPTĂMÂNII: Şi-au unit destinele după anii de studenţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin şi Alina Manasia
Cosmin şi Alina Manasia

Cosmin (27 de ani) şi Alina (26 de ani) Manasia s-au căsătorit la sfârşitul săptămânii trecute. Între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste în urmă cu trei ani, imediat după absolvirea facultăţii.

Petrecerea la care au participat aproximativ 260 de invitaţi a avut loc în weekend la Hotelul Sara din Ţicleni. După ce au spus „Da“ în faţa ofiţerului de stare civilă, Cosmin şi Alina au fost conduşi la altarul Bisericii Sfântul Gheorghe din localitate de naşii Vasilica şi Radu Rădulescu.  „Ne-am cunoscut acum şapte ani, la Craiova. Eram studenţi şi locuiam în acelaşi cămin. Iniţial eram colegi, dar în timp sentimentele noastre s-au schimbat. Suntem împreună de trei ani, iar acum am decis să ne unim destinele. Nu am ales încă destinaţia pentru luna de miere. Va fi ceva incognito”, mărturiseşte Alina Manasia. Vezi mai multe fotografii numai în săptămânalul ADS Târgu-Jiu!

Te-ai căsătorit de curând? Trimite-ne povestea ta de dragoste şi imagini de la nuntă pe adresa alin.ion@adevarul.ro. Cea mai frumoasă poveste de iubire va fi publicată în săptămânalul ADS!

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite