Muzică la maxim cu boxe furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Motru au fost reţinuţi aseară pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, după ce în weekend au furat echipamente audio în valoare de 22.000 de ei dintr-o uscătorie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru vor decide astăzi, după audieri, dacă este necesară prezentarea celor doi motreni în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

„Pe 7 ianuarie 2012, poliţiştii din Motru au fost sesizaţi de către partea vătămată C.C., din localitate, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras, dintr-o uscătorie aflată în la parterul unui bloc, un sistem audio format din două subwoofere, două boxe audio şi două stative, precum şi o bicicletă. Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt B.V., de 29 ani şi C.V., de 23 ani, ambii din municipiul Motru", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Pe parcursul anchetei, poliţiştii au recuperat bunurile furate şi le-au restituit persoanei păgubite. Cei doi riscă să primească pedeapsa cu închisoarea de la 3 la 15 ani.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite