Târgu-Jiu: Moş Nicolae a venit şi la Centrul Maternal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moş Nicolae a adus zâmbetul pe chipul copiilor
Moş Nicolae a adus zâmbetul pe chipul copiilor

Treizeci şi doi de copii de la Centrul Maternal din Târgu-Jiu au primit cadouri de Moş Nicolae, iar meniul de astăzi este unul special.

La Centrul Maternal din Târgu-Jiu locuiesc opt mame cu nouă copii şi o gravidă, iar de serviciile Centrului de Zi din cadrul complexului beneficiază alţi 23 de copii şi tineri. Cu toţii au primi de Moş Nicolae articole de îmbrăcăminte, printre care căciuliţe, mănuşi şi fulare, dulciuri, jucării şi chiar articole de încălţăminte, pentru copiii care provin din familii cu o situaţie materială foarte precară, toate oferite de conducerea instituţiei.


Pregătiri pentru sărbători


Asistaţii au primit daruri şi din partea mai multor elevi de la două şcoli din Târgu-Jiu, care au donat în special articole de îmbrăcăminte. „ Copiii se aşteptau la această surpriză şi au primit cu mare bucurie darurile. Suntem convinşi că am făcut un lucru bun pentru ei şi sper că o să treacă mai uşor peste supărările de acasă. Ne-am bucurat că au venit cu toţii la centru şi vreau să vă spun că se pregătesc pentru o mică serbare pentru sărbătorile de iarnă. De asemenea, vor prezenta un spectacol la un supermarket din oraş şi vor primi şi de acolo diverse daruri. Pentru astăzi, le-am mai pregătit o mică atenţie, în sensul că meniul este unul îmbunătăţit”,  a precizat directorul Centrului Maternal, Gheorghe Milosteanu.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite