Târgu-Jiu: Mort de beat, un şofer s-a oprit cu maşina în gard

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 25 de ani, din oraşul Rovinari, a gonit pe Drumul Naţional 66 şi s-a oprit cu maşina într-un gard. Acesta a prezentat o concentraţie de 1,16 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 16.30, pe raza oraşului Bumbeşti-Jiu. „C.C., în vârstă de 25 de ani, din oraşul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, pe raza oraşului  Bumbeşti-Jiu, la km 91, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că accidentul de circulaţie s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum dar şi din cauza faptului că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

În urma testării cu etilotestul, conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 1,16 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, aici fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit pe numele său dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul drumurile publice având o alcoolemie peste limita legală.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite