Târgu-Jiu: Momente artistice susţinute de deţinuţi pentru bătrânii Centrului Novaci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul Educaţie şi Asistenţă Psihosocială din Penitenciarul Târgu-Jiu va organiza o activitate în comunitate la Centrul pentru Vârstnici din subordinea Primăriei Novaci.

Un grup de 20 de persoane private de libertate din regimul de deţinere semideschis, dintre care nouă componenţi ai trupei de teatru „Şansa“, a penitenciarului Târgu-Jiu, vor participa la o acţiune care are ca obiective principale o activitate constând în  curăţenie în curtea interioară a Centrul pentru Vârstnici de la Novaci, prezentarea unui moment muzical artistic care să aducă reprezentanţilor vârstei a treia puţină bucurie şi acordarea unui mic ajutor constând în legume.
Deţinuţii vor vedea cu această ocazie condiţiile de cazare oferite rezidenţilor acestui aşezământ. „Artiştii“ din penitenciar vor susţine un program artistic conţinând romanţe şi trei scenete care vor fi prezentate şi pe scena Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu-Jiu, cu ocazia Zilei penitenciarelor. Prin aceste activităţi, persoanele private de libertate vin în sprijinul celor defavorizaţi aflaţi în acest centru de îngrijire, fiind solidari cu situaţia în care se găsesc aceştia şi încercând să le aline singurătatea.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite