Târgu-Jiu: «Moarte pentru moarte, chin pentru chin!»

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspine şi jale la înmormântarea tânărului de 29 de ani, ucis de către rivalul său în dragoste, care a avut loc astăzi în satul Gornăcel, din comuna Schela.

Sute de oameni au venit să-l conducă pe ultimul drum pe Lucian Cândea, bărbatul care a murit nevinovat din cauza unei adolescente infidele din comuna Schela. Alina Tărău mai avea o altă relaţie cu un tânăr de 19 ani, din Târgu-Jiu, finalul triunghiului amoros fiind încheiat cu o crimă pasională. „Cerem moarte pentru moarte şi chin pentru chin. Vrem ca criminalul să fie băgat într-o cuşcă şi să fie mâncat de câini“, strigau ieri la înmormântare sătenii din comuna gorjeană Schela. „Luciene, puiul meu, ia-ma mamă şi pe mine. Unde e căţeaua pentru care te-a omorât criminalul ală, mamă?“, se jelea mama băiatului, sfâşiată de durere. Chiar şi preotul a plâns la înmormântarea lui Lucian şi a recitat o poezie în memoria acestuia.

image


La înmormântare au venit toţi prietenii lui Lucian, care au vărsat multe lacrimi de durere. „Niciun om nu merită asemenea soartă. Vă daţi seama ce fel de om era dacă au venit toţi prietenii luni, care sperau să vină la nuntă“, a spus Remus, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Lucian Cândea. Părinţii, rudele, prietenii sau simpli consăteni au dat ultimul sărut fotografiei lui Lucian, pentru că faţa acestuia era desfigurată, întrucât, timp de două zile cât a stat în curtea casei părăsite, câinii au mâncat din el. Criminalul a împlinit ieri 20 de ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite