Târgu-Jiu: SENZAŢIONAL: Ascultă aici cât de bine o imită o gorjeancă pe Rihanna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Foto/ Mirabela Cismaru
Târgu-Jiu: Foto/ Mirabela Cismaru

La doar 15 ani, s-a remarcat graţie vocii sale deosebite şi urcă pe scenă alături de formaţia de la Palatul Copiilor.

Este îndrăgostită de muzică încă de când avea numai câţiva anişori, călcându- i pe urme mamei, cântăreaţă de muzică populară. „Pot spune că o moştenesc, deşi ea interpretează alt gen de melodii. Eu am ales muzica uşoară, mai ales că îmi place foarte mult Celine Dion. De mică obişnuiam să cânt melodiile ei, pe care le învăţam de la televizor. Cel mai mult îmi plăcea să dau concerte pentru copii, în scara blocului“, povesteşte, zâmbind, Mirabela.

mirabela cismaru

Prima sa apariţie pe scenă a fost la vârsta de 12 ani, când a cântat la un bal al bobocilor, în Rovinari. „Am avut emoţii, pentru că erau foarte mulţi spectatori. Am interpretat două piese ale Rihannei. M-am simţit nespus de bine când, la sfârşit, toată sala m-a aplaudat. Am urcat apoi pe scenă şi la alte baluri, atât în Rovinari, cât şi la Târgu-Jiu“,  îşi aminteşte mica solistă.

mirabela cismaru

În urmă cu mai bine de un an, tânăra s-a înscris la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu, la secţiile Muzică Uşoară şi Folk. Acum face parte şi din formaţia Anonim Band a Palatului, cu care participă la festivaluri şi spectacole.

 „Simply the Best“, pe scenă în Bucureşti


„Am participat alături de trupă la Festivalul Naţional Coloana Infinitului, la care am obţinut o menţiune, după ce am cântat live două piese. Este mult mai bine decât cu negative, se simte diferenţa. Cred că am avut o prestaţie foarte bună, iar instrumentiştii chiar au fost de nota 10“, spune ea.

mirabela cismaru

Primul concurs la care a luat parte, Mini Mega Star, a avut loc la sfârşitul lui 2009, la Severin. „Au fost concurenţi dintoată ţara. Am reuşit să mă calific pentru finală, care va avea loc în Bucureşti, la sfârşitul acestei săptămâni. Voi cânta piesa «Simply the Best», a Tinei Turner“, încheie Mirabela. Tânăra a mai participat la concursuri desfăşurate la Timişoara, unde s-a clasat prima, la Caracal şi la Moreni.



Ce planuri de viitor ai?

mirabela cismaru


Deocamdată, muzica rămâne un hobby pentru mine. Aş vrea să mă axez pe medicină, dar în paralel voi cânta, pentru că nu vreau să renunţ atât de uşor. Mi-aş dori să scot pe piaţa un album, cred că e idealul oricărui cântăreţ. În plus, visez să cânt cu Celine Dion, e idolul meu.


Ce părere ai de play back?


Oamenii care nu sunt capabili să cânte fac play back. Nu sunt de acord sub nicio formă cu acest lucru. Cred că toţi cei care apelează la play-back ar trebui să se lase de cântat. Eu promovez muzica live, la fel şi formaţia din care fac parte.Cel care ne îndrumă este profesorul nostru Laurenţiu Pănoiu, care este cel mai tare profesor.

Ascultă aici cât de bine o imită o gorjeancă pe Rihanna

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite