Târgu-Jiu: Minorul care fură tot ce întâlneşte în cale, prins de poliţiştii gorjeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent de 16 ani, din municipiul Petroşani, care a furat bani şi telefoane mobile dintr-un restaurant, un salon şi un magazin, a fost prins aseară de oamenii legii din Gorj.

Minorul este cercetat în stare de libertate pentru comiterea mai multor furturi în municipiul Târgu-Jiu. „Urmare a cercetărilor efectuate în mai multe cauze în care au fost sesizate furturi comise de către persoane necunoscute, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au stabilit că suspect de comiterea infracţiunilor este făptuitorul minor M.I.B., în vârstă de 16 ani, din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. Până în prezent, s-a stabilit că acesta este suspect în cazul a trei furturi, toate comise pe raza municipiului Târgu-Jiu, în spaţiu public, profitând de neatenţia părţilor vătămate“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a minorului, existând deja trei societăţi prejudiciate. „Astfel, la data de 10 august, suspectul minor, aflându-se într-un restaurant din municipiul Târgu-Jiu, a sustras două telefoane mobile, pe care ulterior le-a valorificat. La data de 17 august, aflându-se într-un salon din municipiu, a sustras un portofel cu bani şi documente, aparţinând părţii vătămate  Maria B. Ulterior, în dimineaţa zilei de 23 august, în jurul orei 10.00, profitând de neatenţia personalului din cadrul unei societăţi comerciale, a sustras o borsetă cu bani, documente şi carduri bancare, aparţinând părţii vătămate Constantin G.“, au mai precizat poliţiştii gorjeni.

Oamenii legii au recuperat parţial prejudiciul.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite